Geef me sex hard en snel

door | 13 maart 2014

hardcore sexGeef me sex, hard en snel, alsjeblieft! Ik ben lichtelijk radeloos nadat mijn man me vorig jaar juli alleen heeft gelaten. De pijn hiervan heb ik inmiddels wel verwerkt, maar voel me soms echt een beetje sexueel gedesoriënteerd. Want strelen en vingeren helpt wel tot op zekere hoogte, maar wil gewoon weer een man in me voelen. Een man die me echt vrouw doet voelen en mijn gaatjes lekker opvult! Dat is toch geen gek verlangen? Ik zat afgelopen week nogal heen en weer te schuiven op mijn bureaustoel en, omdat deze lekker ruw is, voel ik dan iedere keer een zalig gevoel, kom heel dicht bij een orgasme. Maar ja, het is en blijft een kantoor. Moet me dan toch wel een beetje inhouden. Hoewel het verlangen groot is om eigenlijk nog even door te gaan en dan gillend klaar te komen! Zorg jij er misschien dan voor dat je me lekkere sex geeft? Ik hoef geen kinky, ik hoef niets buiten te doen en al helemaal niet op een parkeerplaats of in de bosjes of zo. Ik zoek lekkere sex op een rustig en romantisch plekje. Vooral toch lekker als we dan ook intens kunnen zoenen met elkaar? En doe jij dat eigenlijk net als ik heel graag op een passievolle manier, lekker lang? En wat nou als ik dan tegelijkertijd jouw gevoelige pik ga verwennen, eerst met mijn hand en dan met mijn lippen en tong? Ik zal jouw pik niets te kort doen komen, dat is hierbij plechtig beloofd.

Maar mag ik dan misschien een beetje van jou weten wat voor geils je allemaal van plan bent met mijn kutje te doen? Want zoals je zult begrijpen heb ik al een hele tijd nu geen man meer in me gevoeld en ik ga je natuurlijk nergens doe dwingen, maar een lekkere diepe penetratie zou zeker niet verkeerd zijn! Zullen we het anders zo afspreken met elkaar dat we een beetje vrijblijvend eerst kijken en dat we gewoon onze eigen weg gaan mocht het toch niet bevallen op een zeker moment? Vrijheid blijheid, dat moet toch het devies zijn? Maar toch… geef me alsjeblieft sex!